Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a declarat ca se va tine de cuvant si isi va da demisia daca solicitarea de arbitri straini la finala Cupei Romaniei depusa de FC Rapid va fi aprobata de presedintele FRF, Mircea Sandu.
Cu toate acestea, Gheorghe Constantin afirma ca cererea gruparii giulestene nu a ajuns la CCA si sustine ca si in situatia in care ajunge, la finala Cupei Romaniei este exclus sa fie delegata o brigada din strainatate. "O fi facut Rapid cerere pentru arbitri straini la Federatie, dar la mine n-a ajuns nimic. Dar si daca ajunge, si daca nu ajunge, rezultatul e acelasi.

Adica va arbitra o brigada romaneasca. Este exclus sa aducem straini la finala Cupei. Nu se pune problema asta nici un moment, tot asa ramane. Eu o sa ma tin de cuvant si o sa-mi dau demisia daca domnul Mircea Sandu imi va cere sa aduc arbitri straini la finala Cupei", a spus Constantin, care a adaugat ca este foarte posibil ca si cealalta finalista a Cupei, Poli Timisoara, sa isi doreasca arbitri straini pentru finala ce va avea loc pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.