Rapid parea ca a rezolvat meciul repede, dar Otelul a avut puterea sa revina de fiecare data, desi se afla deja in vacanta. incrincenarea Giulestiului s-a oprit dupa primul sfert de ora, la 2-0, iar visiniii arata ca nu si-au depasit traumele provocate de rivalii la locul de Champions League. Doar cistigarea Cupei mai poate salva sezonul echipei lui Razvan Lucescu

Ionut Stancu centreaza si Semeghin ii ia fata lui Buga la trimis mingea in poarta. Badoi bate un corner, iar Nicolae Grigore inscrie din careu. Era soare, cald, liniste (prin grija comisiilor lui Mircea Sandu), frumos si 2-0. Un pansament pe rana locului de Champions League, inca fumeginda dupa gloantele lui Semedo si Didy. Ba chiar si cealalta rana, din spate, provocata de cutitul implintat de Edel, incepea sa se vindece, pentru ca portarul camerunezohilaro- armean tinea parca cu tot dinadinsul sa se revanseze si a scos vreo doua suturi.

Trebuia sa fie o victorie pe repede inainte a Rapidului, care sa pregateasca in liniste asaltul pentru locul trei sau finala de Cupa. in loc de asta, a fost o egalare la foc automat a Gala- tiului. Folha-seca involuntara a lui Labukas si singele rece a lui Jula au fost destul, iar jucatorii Rapidului aratau deja ca la finalul meciului de la Cluj: capul jos, ochii trasi, voce obidita. Pentru malitiosi, saracul Edel chiar a fost nevinovat. in partea cealalta, Semeghin glumea cu banca de rezerve, Jula facea si el caterinca de Edel. Mai lipseau doar rucsacul din spinare, slipul si colacul. Atunci si-a intrat in rol Ianis Zicu. Nu, nu va ginditi la gol, inca.

Pina acolo a mai fost o jumatate de ora de driblinguri interminabile si de nervi creati in sectorul patronatului. Totusi, ce-i al lui e al lui. A stiut sa-l jeneze pe Vitca exact atit cit sa scape mingea pentru 3-2. Dar nu se terminase, pentru ca Otelul a mai pus-o de-o revenire instant, cu Jula la capatul unei respingeri semi-aiurea a lui Edel, iar Europa se departeaza. Apropo, ieri a fost 9 mai, ziua Europei. si, chiar si a victoriei. Sau poate ca nu.

Ganea a calmat fanii

La sfirsitul partidei, aproximativ 50 de suporteri au venit la vestiare pentru a le cere socoteala jucatorilor. Fanii i-au acuzat pe fotbalisti ca au luat bani de la Steaua, principalul vizat fiind Vali Badoi. Singurul rapidist care a iesit sa discute cu ultrasii a fost Ionel Ganea, sustinatorii cerindu-i atacantului sa-si altoiasca colegii. "Ce sa le fac, ma? Nu vedeti ca sint niste copii?", a sunat raspunsul virfului.

PREZENta. Copos a venit cu ghinionul

La meciul de ieri a asistat si George Copos, patronul feroviarilor ajungind la stadion cu o intirziere de un sfert de ora. Astfel, George Copos nu a vazut golurile echipei sale, in momentul in care acesta a luat loc in tribuna tabela aratind deja scorul de 2-0 in favoarea giulestenilor. Din pacate pentru boss-ul Rapidului, pina la pauza, Otelul a reusit sa egaleze, Copos purtindu-le ghinion elevilor lui Razvan Lucescu.

GHINION. Maldarasanu, accidentat

Mijlocasul visiniilor nu a fost trecut pe foaia de joc la meciul de ieri, motivul fiind legat de o accidentare a mijlocasului giulestean. La antrenamentul de marti, veteranul rapidist s-a lovit la tendonul piciorului drept, astfel ca nu a mai putut continua sedinta de pregatire, medicii nereusind sa-l recupereze pina la ora meciului. Din acest motiv, Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar sase rezerve, in timp ce Petre Grigoras doar cinci.

RaZVAN LUCESCU: Am primit o palma de sus, luind doua goluri intr-un minut. Sint suparat pentru cartonasul rosu primit de Romeo Stancu. Era important sa cistigam, pentru a avea un moral bun in vederea finalei de cupa. Trebuie sa avem grija, pentru ca finalul de sezon se poate transforma intr-un esec total

PETRE GRIGORAs: inceputul mi-a dat frisoane, pentru ca am crezut ca o sa se repete povestea din tur. Mi-a placut atitudinea jucatorilor. si lor le-a fost frica sa nu fie umiliti

GEORGE COPOS: Sintem fragili, chiar sub orice critica. Nu sintem pregatiti mental. Nu a fost dorinta si nici motivatie. Am pierdut locul doi si riscam sa-l pierdem si pe al treilea. Dinamo si Steaua sint campionii smecherilor si ai smecheriilor, noi si Clujul sintem campionii Intertoto

VASILE MAFTEI: Sintem prostii prostilor. Au dreptate suporterii sa vina sa ne injure. Ce vreti, sa ne aplaude?


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.