Desi Cristi Borcea a continuat si ieri spunind ca echipa se va relaxa pina la sfirsitul campionatului, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Mircea Rednic are de gind sa trimita titularii in meciul de azi, cu CFR Cluj.

Jucatorii sint si ei destul de determinati, chiar daca au titlul in buzunar. Fotbalistii afirma ca nu sint in vacanta si ca vor trage tare sa invinga

Partida cu CFR Cluj a trezit temerile celor de la Steaua, o echipa mai interesata decit Dinamo de acest meci. Prin vocea finantatorului Gigi Becali, cei din Ghencea i-au amenintat pe ciini si cu tribunalul de la Lausanne, daca vor juca cu echipa a doua. Ros-albastrii isi fac insa probleme degeaba in aceasta privinta, pentru ca Mircea Rednic are de gind sa trimita titularii pe teren contra clujenilor.

"Voi alinia cea mai buna echipa, deoarece am o revansa de luat. Sintem pregatiti sa luptam pina la capat pentru victorie. Jucatorii sint si ei conectati la partida. Nu avem de gind sa ne batem joc de meseria noastra", a spus tehnicianul. Fotbalistii ii dau si ei dreptate antrenorului si afirma ca sint gata sa cistige in fata ardelenilor.

"Nu sintem in vacanta! Cred ca o sa fiu titular, pentru ca jucam cu prima echipa, si normal ca imi doresc sa cistigam. Mai ales dupa toate zvonurile si discutiile astea care au fost in ultima vreme, va dati seama ca sintem si mai motivati", a declarat Cristi Pulhac. Colegul sau din aparare, stefan Radu, a tinut sa-i linisteasca si el pe stelisti: "Sa nu creada ca o sa ne dam la o parte. Dinamo nu face asa ceva. Nu ne intereseaza cine termina pe locul doi, noi o sa jucam sa cistigam, asa cum am facut-o intotdeauna".

Becali merge la meci

La partida dintre Dinamo si CFR Cluj si-a anuntat prezenta si patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, cel care spera ca fotbalistii lui Bergodi sa fie impiedicati de rivala Stelei. "Nu cred ca Dinamo poate sa puna o pata pe blazonul clubului, pierzind acest meci. Nu joaca Niculescu si Danciulescu? Asta e, oricum n-au nevoie. Ma duc la meci pentru ca tot ce traiesc eu acum este pentru acest loc doi", a declarat Gigi.

Nasul il contreaza pe Gigi

Amenintati de Gigi Becali cu Federatia si cu Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru desconsiderarea competit iei, in cazul in care vor trimite in teren rezervele la meciul cu CFR Cluj, dinamovis tii sint aparati de Mircea Sandu. "Nu stiu cu cine va juca Dinamo in meciul cu Clujul. Fiecare club are un lot comunitar, e dreptul fiecarei echipe sa-si faca proiectele asa cum crede de cuviinta. Ei au un lot de 30-40-50 de jucatori si fiecare dintre acesti fotbalisti poate juca. E dreptul celor de la Dinamo sa joace cu cine vor, atita timp cit fotbalistii fac parte din lotul comunitar. E treaba lor, pina la urma, ce vor decide", a precizat presedintele FRF.

Modificari la CFR

Cristiano Bergodi va opera doua modificari in unsprezecele de start pentru partida cu Dinamo. Astfel, vor reintra in echipa fundasul stinga Cristian Panin, in locul lui Vintihna, si Ricardo Cadu, in locul lui Dorin Toma. Pentru ardeleni nu va putea evolua atacantul Miguel Cuellar, care s-a accidentat la meciul cu Rapid dupa numai 13 minute de joc. Paraguayanul ar putea fi inlocuit de Viorel Frunza. Principalul motiv al modificarilor este starea de oboseala la nivelul echipei, dupa ce CFR Cluj a disputat in urma cu trei zile importantul meci cu Rapid.

Direct la treaba

CFR Cluj a plecat ieri spre Bucuresti cu o cursa aeriana ce a decolat la ora 14:00 din Cluj. Imediat dupa aterizare, jucatorii au fost imbarcati intr-un autocar, care i-a transportat la baza sportiva FC Otopeni, acolo unde Cristiano Bergodi a condus un antrenament ce a durat o ora. Apoi, echipa s-a indreptat spre hotel, fiind asteptata de presedintele Iuliu Muresan.

Emotii intense

Iuliu Muresan a declarat ca nu a mai avut niciodata asemenea emotii inaintea unui meci. "Am emotii mari de tot. E normal, la un meci atit de important. Sper sa facem un meci excelent, pentru ca altfel nu poti sa bati pe Dinamo acasa la ea. Nu conteaza deloc cu cine o sa joace ei, nu ma intereseaza nici ca i-am batut in tur, nimic nu mai e important, in afara de cit de bine evoluam noi".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.