Duminica seara, Chelsea Londra a terminat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu Arsenal Londra, din etapa a 37-a a campionatului Angliei, oferind astfel pe tava rivalilor de la Manchester United al 16-lea titlu din istorie.
Jose Mourinho a promis ca jucatorii sai vor aplauda componentii formatiei Manchester United pentru obtinerea titlului, la meciul de miine, de pe "Stamford Bridge", restanta din etapa a 34-a. In urma cu doi ani, cind Chelsea a cistigat titlul, managerul Alex Ferguson le-a spus jucatorilor sa aplaude echipa lui Jose Mourinho, la intrarea pe teren, la meciul de pe "Old Trafford". Mourinho a confirmat ca va intoarce acest gest. "Ei au facut-o pentru noi si noi vom face acelasi lucru pentru ei", a spus tehnicianul portughez. Atit Manchester United, cit si Chelsea Londra s-au calificat direct in faza grupelor Ligii Campionilor - editia 2007-2008


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.