Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca daca George Copos a spus ca Rapid Bucuresti are cel mai bun lot si cel mai bun antrenor, inseamna ca are cel mai prost conducator.
"El e vinovatul numarul unu. Am vorbit cu el inainte de meciul cu CFR Cluj in fiecare zi. il sunam la 8-9 dimineata, seara la 10-11. Vroiam sa-l motivez, iar el sa-si motiveze echipa. Dar daca nu a fost in stare. Ati vazut ce a zis Muresan, ca CFR a fost mai motivata si din aceasta cauza a castigat, ca nu poti sa spui ca CFR are valoare mai mare ca Rapid. Zice ca are cel mai bun lot si cel mai bun antrenor? inseamna ca are cel mai prost conducator. Cateva zile la rand l-am sunat. il tineam in priza. imi zicea: «Nu ai somn?». ii spuneam: «Motiveaza jucatori, pune arbitrii straini, stai langa ei, fa aia, fa aia, dar el comunistul ce sa inteleaga». El oricum nu e chiar asa patimas ca mine, e mai lejer", a spus Becali.

Becali a afirmat ca nu mai este interesat de Cupa UEFA. "Eu ma gandesc cum as suporta o asemenea infrangere sa nu termin pe locul doi. Cupa UEFA nu ma mai intereseaza, asa cum nu m-a interesat Cupa Romaniei. Pentru mine fotbalul inseamna Liga Campionilor. Nici nu ma uit la meciurile alea de Cupa UEFA. Chiar daca as castiga Cupa UEFA nu m-ar interesa atat de mult pe cat sa joc in grupele Ligii Campionilor", a precizat Becali.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.