Fotbalul romanesc fluiera a paguba: tot mai multe meciuri decisive sint influentate negativ de „centrali“ cu care FRF defileaza la meciurile din Europa.
Cine spunea ca nu avem arbitri pentru Liga Campionilor? Implicarea "fluierasilor" in ierarhia finala a campionatului, cu influente poate decisive pentru stabilirea echipelor noastre din Champions League, dovedeste contrariul. Desi avertismentele si amenintarile au curs din belsug peste capul arbitrilor, acestia continua sa greseasca flagrant la meciurile din Liga I.

Nici concurenta strainilor si nici severitatea din tonul lui Mircea Sandu la ultima Adunare Generala a FRF, "cine greseste sa fie exclus pe viata din arbitraj", nu au cusut buzunarele arbitrilor. Ultimele gafe, comise in etapa din weekend, ii au ca autori pe primii trei arbitri ai tarii, fruntasi pe lista trimisa la FIFA de federatia noastra si favoriti pentru promovarea in top class. Seria a fost deschisa de Cristi Balaj, a urmat Alexandru Tudor, iar Sorin Corpodean a incheiat "magistral" seara de simbata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.