Cand a venit la Dinamo in vara, lui Rednic i se prezicea o lupta acerba pentru un loc in Intertoto. sirul de victorii din inceputul sezonului a fost pus pe seama meciurilor mai usoare. Au venit insa derby-urile. Le-a castigat si in tur, si in retur. Titlul de campioana a venit prectic dupa succesele din Ghencea si Giulesti. Egalul de la Iasi a inchis doar ecuatia..

Click!: Cum e sa fiti din nou campion?

Mircea Rednic: Sunt foarte fericit, e cea mai importanta zi din cariera mea. S-a indeplinit visul tatalui meu, care isi dorea foarte mult ca sa ajung campion cu Dinamo si ca antrenor. Acum poate sa se odihneasca in pace.

Urmeaza sarbatoarea in soseaua stefan cel Mare?

E o zi minunata. Sper ca la meciul impotriva Clujului sa vina toata lumea, sa sarbatorim. Este un campionat castigat pe merit, cu un grup de jucatori extraordinari.

Intra Dinamo in vacanta inaintea meciului cu CFR?

In urmatorul meci o sa aliniez cea mai buna echipa pe care o am la dispozitie. Suntem profesionisti pana la capat si ne respectam blazonul.

Cum credeti ca se simt stelistii, care au ajuns la mana lui Dinamo?

Sa stea linistiti, noi vom juca pe bune si in continuare. Am spus ca intram in vacanta doar asa, ca reactie pentru declaratiile rivalilor din Bucuresti, care s-au bucurat ca nu ne-am calificat direct in grupele Ligii Campionilor. E rusinos ce au facut!

Niculescu vrea sa fie goalgeter

Claudiu Niculescu a fost omul numarul 1 al cainilor in acest sezon de succes. Daca pentru colegii sai lupta s-a incheiat, atacantul mai are inca un obiectiv de atins: titlul de golgeter.

"Dupa trei ani de seceta la Dinamo, mi-era tare foame de un titlul. Nu am avut adversar in acest campionat. Sunt convins ca nici titlu de golgeter nu-mi mai poate scapa, chiar daca sunt suspendat pentru partida cu CFR", a declarat Clau-gol. Niculescu ocupa prima pozitie in ierarhia marcatorilor, avand 16 reusite, cu una mai mult decat rapidistul Ionel Ganea.

«Steaua sa retrogradeze»

La finalul meciului de la Iasi, Cristi Borcea (foto dreapta) se gandea la sampanie si isi facea calcule. "Primele jucatorilor vor fi foarte bune pentru Romania. in jur de 20.000 de dolari pentru un titular. Plus un bonus mare pentru accederea in grupele Ligii", a spus directorul general al cainilor. Cea mai mare satisfactie a lui Borcea e ca Steaua a ajuns sa tina cu gruparea din soseaua stefan cel Mare, pe acest final de campionat.

"Asa, e bine ca Steaua a ajuns la mana noastra. Eu as vrea ca Steaua sa retrogradeze, nu sa ajunga in Liga Campionilor", e de parere cel poreclit Shakira. Oficialul dinamovist a spus ca mai multi dintre titulari se vor odihni in etapele ramase de disputat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.