TSV Wasserburg a cucerit, pentru a patra oara consecutiv, titlul in Bundesliga, sportiva noastra fiind aleasa MVP-ul ligii feminine
Dupa un meci de infarct, in care scorul a stat sub semnul echilibrului pina aproape de final, TSV Wasserburg a invins pe Dorsten cu 70-62 si a cistigat finala Bundesligii cu 3-1 la general, formatia la care evolueaza Diana Pop adjudecindu-si, pentru a patra oara consecutiv, titlul in prima liga feminina din Germania! in urma cu trei saptamini, TSV a cucerit si Cupa, astfel ca Wasserburg a avut un sezon perfect, chiar daca, la inceputul sezonului, specialistii i-au acordat abia sansa a treia la titlu. "Sala a fost un adevarat vulcan, iar fanii incredibili. Nu am cuvinte sa-mi descriu fericirea", a spus, dupa meci, Diana.

Mai mult, romanca a avut parte de o alta bucurie: a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din prima liga feminina a Germaniei. "Toata lumea este fericita. Fanii se inghesuie pentru autografe, iar eu nici macar nu am felicitat-o inca. Este imposibil sa ajung la ea", a declarat pentru Sport Total Teo Pop, sotul aradencei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.