In vreme ce Steaua, dar mai ales Rapid au pierdut puncte importante (in cazul giulestenilor, chiar decisive!) pe mina unor goalkeeperi de valoare indoielnica, noua campioana a Romaniei, FC Dinamo, a avut in Bogdan Lobont un veritabil inger pazitor. In virsta de 29 de ani, Lobont traieste in Stefan cel Mare o "a doua tinerete", traversind, probabil, cea mai buna perioada a carierei sale, nu neaparat din punctul de vedere al performantelor izbutite, ci a prestatiilor avute.

Cu doua exceptii, returul cu Benfica Lisabona (1-2) si partida de la Timisoara (1-1), confruntari in care lui Lobont nu i se pot imputa mari greseli, imaginea nefavorabila fiind data de impresia modesta lasata de echipa, in toate celelalte meciuri (13 la numar, sint incluse si partidele nationalei cu Olanda si Luxemburg) portarul "ciinilor" a fost realmente fantastic. Simbata seara, la Iasi, Dinamo a devenit campioana pentru ca l-a avut intre buturi pe Bogdan Lobont. Fara exagerare, remiza (1-1) scoasa de formatia lui Rednic in Copou i se datoreaza 100% portarului dinamovist.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.