AC Milan conduce cu 3-0 pe Manchester in returul semifinalelor Ligii Campionilor si este calificata in finala de la Atena. Prima consecinta este ca Dinamo nu se va mai califica direct in grupele editiei viitoare.
Italienii au dominat autoritar partida retur cu Manchester, reusind sa-si impuna punctul de vedere in fata unei echipe care aproape ca n-a contat in atac. Pe o ploaie torentiala, italienii s-au desprins fara mari emotii, golurile lui Kaka si Seedorf, din prima repriza, anuland victoria obtinuta in tur de englezi (3-2). Gilardino a ridicat scorul la 3-0 in finalul meciului, intr-o perioada in care trupa lui Ferguson cauta cu disperare un gol care sa o readuca in meci.

Cum Milan si Liverpool isi vor disputa finala de la Atena, iar cele doua nu s-ar califica direct in grupe judecand dupa locurile ocupate in competitiile interne, asta inseamna ca Dinamo nu va mai intra pe tabloul grupelor in editia 2007 / 2008 a Ligii, viitoarea campioana a Romaniei urmand sa joace in turul 3 preliminar, fara sa fie cap de serie.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.