Brazilianul Elton (1,58 m. si 53 kg.) este curtat de Rapid, George Copos dorind sa profite de faptul ca Gigi Becali nu-l mai vrea pe "Tom Degetel" in Ghencea.
Oficial, Rapid neaga interesul, cu toate ca patronii celor doua cluburi au discutat deja pe aceasta tema. In plus, Becali chiar a recunoscut ca nu-l impresioneaza cu nimic Elton, fotbalist pentru care a platit mai mult decit face, dupa cum a lasat sa se inteleaga latifundiarului si n-ar fi departe de adevar.

Copos nu vrea, insa, sa faca nici un pas decisiv pina cind nu va numi viitorul antrenor al echipei. In virsta de 21 de ani, Elton a costat Steaua 800.000 de euro (dupa altii 1,6 milioane de dolari) si a sosit pe Ghencea in luna martie a.c. A jucat in patru partide, marcind un singur gol. Despre el, antrenorul Cosmin Olaroiu a afirmat, ieri: "Elton e un jucator foarte bun, dar este greu sa schimbi zece fotbalisti pentru unul singur. Acum, e nevoie de fotbalisti cu forta fizica si cu experienta tactica dobindita in timp. Pe Elton il voi folosi atunci cind va fi nevoie". In alta ordine de idei, conationalul sau Andrey va fi repatriat, Gigi Becali afirmind, luni seara, ca portarul nu o sa ramina la Steaua si in campionatul viitor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.