Trica (tSKA) e pe prima pagina a ziarelor din Bulgaria. El a fost victima unor jigniri cu tenta rasista. Incidentul s-a petrecut la mai putin de doua luni de la afirmatiile presedintelui de la Palermo, care l-a numit pe Mutu un "tiganus siret".

Echipa romanilor Florentin Petre si Eugen Trica, tSKA Sofia, are promisa o caruta de bani, daca o detroneaza pe rivala Levski si castiga titlul in Bulgaria: 1 milion de euro.

Conducerea bulgarilor de la tSKA Sofia a pus la bataie un milion de euro pentru a intrerupe hegemonia celor de la Levski. Bonusul este de aproximativ cinci ori mai mare decat cel pe care il vor incasa dinamovistii pentru titlu. Daca devin campioni, Petre si Trica isi vor taia partea leului din aceasta prima-record, pentru ca au fost printre cei mai buni jucatori. tSKA e pe locul doi, cu un handicap de patru puncte fata de Levski. Bulgaria va avea o singura echipa in Liga.

Trica, facut tigan

Dupa partida de campionat dintre tSKA si Lokomotiv, castigata de echipa lui Trica si Fl. Petre cu 4-1, primul a fost agresat verbal de un adversar, Kaloian Karadjinov. Acesta l-a facut pe Trica "tigan roman". Mai mult, a continuat in aceeasi nota aberanta: "Nu a fost nici o insulta faptul ca am numit tigan un tigan. Este o insulta daca faci pe cineva negru, nu tigan".

Romanul i-a dat termen pana vineri lui Karadjinov sa-si ceara scuze public.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.