Echipa din Soseaua Stefan cel Mare este somata sa plateasca 13 miliarde de lei

Asociatia Fotbal Club Dinamo a fost actionata in judecata de Clubul Sportiv Dinamo (grupare aflata sub obladuirea Ministerului Administratiei si Internelor), in dosarul cu numarul 486 din 2005 - aflat pe rol la Sectia a III-a Civila a Tribunalului Bucuresti, pentru recuperarea sumei de 13 miliarde de lei.

Conducerea "ciinilor rosii", reprezentata de presedintele Nicolae Badea, vicepresedintii Gigi Netoi si Vladimir Cohn si directorul executiv Cristi Borcea, are restante de-acum trei ani, pe care n-a catadicsit sa le achite, in speranta ca ele vor fi reesalonate.

"Procesul se afla pe rol de la inceputul acestui an si a ajuns la cel de-al doilea termen. Suma de 13 miliarde de lei reprezinta neplata catre CS Dinamo a unor utilitati. Am crezut ca o solutie pentru a stinge o parte a litigiului o reprezinta compensarea, cei de la FC Dinamo efectuind citeva lucrari la stadion. Numai ca forma aceasta de echivalare nu este prevazuta de lege. Singurul mod pentru recuperarea banilor era sa actionam in instanta echipa de fotbal Dinamo. Nu se pune problema sa nu avem cistig de cauza. In continuare, relatiile dintre FC si CS Dinamo vor ramine la fel de bune", ne-a declarat ieri chestorul Marcel Popescu, conducatorul Clubului Sportiv Dinamo.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.