Dupa ce a avut doar doi accidentati la ora partidei cu CFR Cluj, acum, Cosmin Olaroiu se confrunta din nou cu probleme de efectiv. Atacul si linia defensiva par cele care sufera cel mai mult, in acest moment.

Antrenorul ros-albastrilor are foarte putine solutii pentru a acoperi golurile. Ros-albastrii se vor lupta miine contra Otelului, avind iarasi cel putin cinci absenti

Tocmai cind se parea ca antrenorul Cosmin Olaroiu are de unde alege pentru a face echipa in functie de planurile sale tactice si nu fortat de accidentari, din tabara stelista se duc din nou la infirmerie jucatori. Reintrarea lui Thereau nu a fost una de bun augur, francezul rezistind doar 25 de minute pe terenul clujenilor, el reaccidentindu-se mai grav la degetul mic al piciorului drept, la care s-a ales cu fractura.

Nici Mirel n-a avut o zi mai fericita, el suferind o ruptura la ligamentul lateral intern. Daca ii punem la socoteala si pe Ghionea, care nu mai prinde nici un meci in acest sezon, si pe Dica, cel care spera sa prinda citeva minute in ultimele etape ale campionatului, vedem ca Olaroiu are deja patru titulari de baza scosi din calcule pentru meciul cu Otelul, de miine.

La acestia se mai adauga si Mihaita Nesu, fundasul stinga fiind suspendat pentru partida cu galatenii. Nici Croitoru nu a parasit terenul celor de la Cluj fara urme ale inclestarii, dar staful medical al Stelei il va recupera pina la ora partidei de miine. in locul celor care n-au nici o sansa de a juca cu galatenii, Oli ii va titulariza, in defensiva, pe Baciu, care ii va lua locul lui Radoi, pe Stancu in locul lui Nesu, Petre Marin urmind sa-i ia locul Bichonului, pe stinga.

La mijlocul terenului ar putea intra Paraschiv in locul lui Croitoru, daca acesta nu-si revine, in avanposturi Victoras Iacob urmind sa-l suplineasca pe Thereau. Jucind acasa, surpriza ar putea veni din titularizarea lui Elton in locul lui Cristocea, Gigi Becali declarind in mai multe rinduri ca brazilianul a fost adus ca sa faca spectacol si sa bucure suporterii de pe Ghencea.

Cernea, in pericol

Dupa ce a dat din nou unele declaratii, cel putin interpretabile, dupa partida cistigata de Steaua contra Clujului, Cornel Cernea si-ar putea pierde postul de titular in favoarea lui Andrey. Imediat dupa terminarea meciului, portarul stelist a spus: "Domnul Stoica a zis ca la echipa sint si mercenari? Pai, mercenarii au fost la Cluj si au cistigat. Au jucat bine, s-au luptat, si au iesit invingatori".

Cernea a fost scos din poarta dupa gafa din partida tur cu Sevilla, el revenind intre buturi la partida cu Rapid. Asta pentru ca brazilianul Andrey a gresit intr-un mod flagrant la doua din cele patru goluri incasate de Steaua, pe Ghencea, in partida contra celor de la Dinamo.

Cosmin Olaroiu, inca trei ani

Chiar daca a fost demonstrat ca semnarea noului contract dintre Steaua si Cosmin Olaroiu a fost de fapt o farsa, patronul Gigi Becali continua sa insiste pe ideea ca Oli va mai sta trei ani in Ghencea: "Nu mai are rost sa comentam. Voi, ziaristii, sinteti ca Toma Necredinciosul. Am facut o conferinta special pentru a-l confirma pe Olaroiu. Am spus ca Oli va mai ramine inca trei ani, si asa va fi".

STATISTICa. Traditie nefasta cu Otelul

Chiar daca anul acesta a reusit sa invinga Steaua in meciul tur, Otelul are parte de o statistica nefavorabila in privinta meciurilor din Ghencea. Elevii lui Grigoras n-au reusit sa inscrie nici un gol in ultimele sase partide desfasurate la Bucuresti, in timp ce singura infringere a Stelei pe teren propriu, in fata Galatiului, dateaza din 23 august 1997.

Fata de Liga

Dica spune ca CFR nu s-ar descurca in Liga Campionilor

Chiar daca s-a aflat la Bologna, pentru ultimele zile de refacere, Nicolae Dica a urmarit la televizor inclestarea care ar fi putut sa-i dea sansa de a juca din nou in Liga Campionilor, CFR Cluj - Steaua, 1-2. El nu s-a aratat deloc impresionat de evolutia echipei lui Bergodi, opinind ca: "Din ce am vazut, CFR nu prea are fata de Champions League. Dupa meciul de miercuri, am reintrat in carti pentru calificarea in cea mai importanta competitie intercluburi.

Am vazut ca si Rapid e o echipa puternica si ramine sa ne luptam cu ei". Singurul romån care a fost nominalizat de UEFA la jucatorul sezonului in Champions League a mai spus ca nu vede nici o problema in a tine cu Dinamo, atita vreme cit trupa din stefan cel Mare poate ajuta Steaua sa termine pe locul doi. "Voi tine cu Dinamo, daca asta inseamna sa mergem in Liga Campionilor. in momentul actual, acesta e singurul nostru obiectiv", a incheiat Dica.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.