Fotbalului fin de la Manchester i-a fost opus, la Londra, unul bazat pe forta. A cistigat cu 1-0 Chelsea, dar crampoanele se ascut pentru semifinala de la Liverpool.
Raportat la prima semifinala a UEFA Champions League, Chelsea - Liverpool a fost o copie destul de nereusita, barbateasca si scrisnita, care are totusi circumstanta de a se fi disputat aproape exclusiv in registrul fizic. Gratia a fost abrutizata de un angajament colectiv inepuizabil si de plutirile delicate ale lui Cristiano Ronaldo inlocuite cu forta herculiana a lui Didier Drogba. In plus, daca pe Old Trafford trei au fost jucatorii care au facut diferenta - Kaka, Rooney si Ronaldo - pe Stamford Bridge unul singur s-a ridicat deasupra tuturor, iar asta s-a vazut in rezultatul final, 1-0 pentru Chelsea. Gazdele au fost mai bune in prima repriza, cind au si marcat prin Joe Cole (min. 29), iar oaspetii au dominat-o pe cea de-a doua, cind oamenii lui Mourinho s-au multumit sa se lase condusi pe contraatac de seful de trib Didier Drogba.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.