Ieri s-a stins din viata cel mai mare atacant pe care l-a avut fotbalul romanesc. Florea Dumitrache a suferit un atac cerebral la 5 aprilie si, cu toate interventiile ulterioare, nu a mai putut fi salvat, el refuzand de ieri dimineata contactul cu lumea cunoscuta noua.
Dumitrache insa nu va inceta sa marcheze. S-a dus in Rai prea repede, la 59 de ani, parca grabit sa mai traga o data la poarta ca sa-i faca fericiti pe cei din tribune. Mopsul, campionul de altadata, va fi mereu un invingator, asa cum a demonstrat pe vremea cand evolua in culorile lui Dinamo, ale Corvinului, Jiului din Petrosani sau in galbenul de la nationala. Fara el, lumea e un pic altfel.

Lipsita de bucuria galeriei, de confetti explodate la marginea terenului, de zambetele calde ale victoriei.
Ramanem cu regretul de a nu-l fi pretuit pe acest om atat cat ar fi meritat. si cu speranta ca de acolo, de unde s-a dus, ne va ierta pe toti si nu va inceta sa spulbere vinclurile portilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.