Vedeta de la Ferrari s-a intilnit cu Ron Dennis la Monaco, dar totul a ramas la nivelul boxelor din cauza diferendelor de ordin financiar.
Ron Dennis, managerul general al scuderiei McLaren Mercedes, a confirmat pentru revista "F1 Racing" ca s-a incercat in trecut semnarea unui contract cu vedeta rivalilor de la Ferarri, Michael Schumacher (foto). "Ne-am intilnit la Monaco in urma cu citiva ani pentru a discuta posibilitatea de a face jonctiunea", a spus Dennis, adaugind ca anterior mai existasera negocieri la Suzuka. Multiplul campion mondial a refuzat oferta, hotarind sa parcheze la finalul carierei tot la boxele Ferrari.

"Este evident ca talentul sau de pilot si calitatile scuderiei noastre nu au fost cauzele refuzului. Nici macar pretentiile sale salariale nu au fost un impediment. Problema principala a tinut de chestiuni financiare periferice", a explicat bossul de la McLaren esecul tratativelor, facind referire la incompatibilitatile legate de sponsorii personali ai germanului. Intrebat daca regreta, Dennis a explicat: "Exista in viata lucruri la care ai vrea sa revii. Voi spuneti «daca»…, dar mie nu-mi place asa. Consider ca este contraproductiv sa gindim in acest mod".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.