Cei doi fotbalisti au inscris fiecare cate doua goluri in cel mai frumos meci al anului in Liga Campionilor

Manchester United a invins marti seara cu 3-2 pe AC Milan intr-o semifinala de Champions League, care a uimit prin spectacol si prin determinarea fotbalistilor celor doua echipe.

Eroii serii au fost Wayne Rooney, de la englezi, si brazilianul Kaka, de la italieni, ambii reusind sa inscrie cate doua goluri.

Chiar daca echipa lui Alex Ferguson a deschis repede scorul, prin Cristiano Ronaldo, AC Milan a revenit spectaculos si a condus la pauza cu 2-1.

Repriza a doua a fost decisa de executiile lui Wayne Rooney, care a adus victoria "diavolilor rosii" in minutul 90 si a pastrat intacte sansele de calificare ale lui United. Evolutia lui Rooney i-a lasat fara cuvinte pe colegii sai. "Ce poti sa mai spui? Executia la ultimul gol a fost sclipitoare. Este un jucator de clasa mondiala, desi este inca foarte tanar", a declarat pentru site-ul uefa.com mijlocasul Michael Carrick.

Fotbalistul a precizat ca Manchester va merge la Milano sa castige, pentru ca echipa lui Alex Ferguson nu stie sa joace in aparare: "Suntem suficient de buni sa castigam si in deplasare. Nu vom merge acolo sa ne aparam pentru ca, pur si simplu, nu suntem genul acesta de echipa. Noi vrem sa jucam fotbal de calitate si sa castigam", a precizat Carrick.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.