Dupa ce a anuntat ca fotbalistii de la Rapid vor primi cate 1.000 de euro pentru evolutia lor din meciul cu Dinamo, scor 1-4 in Giulesti, Copos s-a aratat dispus sa-si plateasca si datoriile catre doi fosti jucatori, Daniel Pancu si Daniel Niculae, care au amenintat ca vor depune memorii la LPF pentru recuperarea banilor

"Le-am promis imediat dupa meciul cu Dinamo ca vor fi recompensati. Iar astazi (n.r. - ieri) am platit fiecaruia cate 1.000 de euro. Inca o data spun ca am fost niste fraieri ca am pierdut partida cu Dinamo, dar mi-a placut felul in care au jucat", a afirmat Copos.

Acesta s-a aratat multumit de evolutia jucatorilor antrenati de Razvan Lucescu dupa meciul cu Dinamo, afirmand ca ii va premia pentru daruirea de care au dat dovada, in ciuda faptului ca au pierdut.

Ieri, Copos a declarat ca nu cunoaste situatia exacta a datoriilor clubului, dar in cazul in care exista sume restante catre Niculae si Pancu, acestea se vor plati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.