La sase puncte in spatele CFR-ului, Steaua isi joaca astazi (ora 15.30/Kanal D) ultima sansa de a prinde locul 2, pozitie de pe care se poate inscrie in preliminariile Ligii Campionilor

Privita dintr-un alt punct de vedere, confruntarea din Gruia va aduce fata in fata echipa de straini a "feroviarilor" si "for-matia romaneasca" a lui Gigi Becali. In ultimele doua campanii de transferari, CFR a mizat pe achizitionarea jucatorilor de peste hotare. Au fost adusi portughezi si brazilieni, un bolivian, un peruan, un francez si chiar un international din Moldova. Pe de alta parte, Steaua a testat si ea piata externa, fiind cumparati Andrey si Elton (Brazilia), Thereau (Franta) si Saban (Israel).

Cum patronul campioanei a sustinut ca Steaua nu va mai lua straini, este limpede ca fotbalistii cei patru intra la categoria "esecuri". Clasamentul la zi da dreptate mutarilor facute de CFR; ardelenii sint pe 2, in timp ce Steaua inchide podiumul, pe 3. Diferenta este facuta de doua victorii in plus pentru Semedo, Tony, Manuel Jose si celelalte "implanturi" ale ardelenilor.

Gigi: "Noi sintem Real Madrid"

La Cluj, Steaua s-a deplasat cu un avion special inchiriat de patronul Gigi Becali, iar pentru cazare, s-au rezervat camere la cel mai de luxos hotel din Cluj. Ca fapt divers, intreaga delegatie (veri, fini, nepoti si oficiali ai clubului din Ghencea) numara peste 100 de persoane. "Merg ca la o finala. Pentru mine, astfel se defineste meciul cu CFR, ca o finala. Noi sintem Real Madrid, iar ei sint Steaua, cam asta-i diferenta", a spus Becali.

Bilete mai sint doar "la negru"

Cele 9.000 de bilete scoase la vinzare s-au epuizat de ieri, la stadion mai putind fi gasite tichete doar "la negru". Altfel, galeria Stelei nu va face deplasarea in Ardeal, motivind faptul ca Gigi Becali nu le-a asigurat "ultrasilor" bilete de intrare la meci, asa cum latifundiarul proceda pina de curind.

Bergodi mizeaza pe atac

Cristiano Bergodi a declarat, ieri, ca "CFR nu va juca la meci egal. Vom miza pe atac, vom dicta ritmul partidei". Tehnicianul italian nu are fotbalisti accidentati si va trimite pe teren cel mai bun "11". Foarte probabil, echipa de start va fi urmatoarea: Stancioiu - Tony, Jula, Cadu, Panin - Oliveira, Dani, M.Jose - Semedo, Anca, Surdu. In tabara Stelei, Cosmin Olaroiu pare decis sa mizeze din primul minut pe brazilianul Elton, in timp ce Andrey va ramine tot pe banca de rezerve, titular urmind a fi Cernea. Formatia probabila: Cernea - St.Stancu, D.Goian, Radoi, P.Marin - Nicolita, Paraschiv, Bostina - Elton - Thereau, V.Badea.

Arbitri nemti

Duelul CFR - Steaua va fi arbitrat de o brigada din Germania, avindu-l la centru pe Peter Sippel, ajutat de asistentii Walter Hofman si Haral Sather. Tot astazi, se mai disputa confruntarea Gloria - Rapid (ora 17.00/ National TV).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.