Presedintele Iuliu Muresan isi pastreza optimismul in privinta rezultatului final al partidei dintre CFR si Steaua.

"Ramin la parerea ca Steaua este o echipa buna, dar care are acum probleme si poate fi batuta. Eu sint sigur ca o sa ii batem. Asa, vom risipi toate speculatiile: ca nu meritam sa fim pe locul doi sau ca nu avem valoare de Liga. Framintarile de la ei o sa fie in avantajul nostru", a declarat oficialul ardelenilor.

Altfel, presedintele clujean a fost impresionat de rapiditatea cu care s-au epuizat tichetele puse in vinzare pentru aceasta partida si spune ca numarul mic de bilete disponibile a creat dificultati clubului sau. "Cu citeva ore inainte ca noi sa incepem vinzarea erau deja sute de oameni la casele de bilete. Din pacate, stadionul nostru are prea putine locuri si nu am putut sa ajutam publicul sa vina la meci in numarul in care si-ar fi dorit. Iar pentru ca autoritatiile locale nu au ochi pentru activitatile sportive, echipa noastra a ajuns cu mult in fata infrastructurii existente. Vom intra in Europa si nu avem unde juca. Este foarte greu de acceptat o astfel de situatie", a declarat oficialul viceliderului.

INTERES. Biletele s-au epuizat

Cele 9.000 de bilete puse in vinzare pentru meciul CFR - Steaua s-au epuizat in doar 30 de minute. Interesul enorm pentru o partida considerata cruciala pentru echipa feroviara se manifesta si la nivelul galeriei ardelene. "Am pregatit pentru aceasta partida un spectacol coregrafic care va marca acest meci special", a declarat unul dintre liderii grupului Comando Gruia.

Solidar cu Edel

Eduard Stancioiu vine in apararea lui Edel, acuzat ca a distrus derby-ul cu Dinamo. "Eu nu sint de acord cu tot ce se spune dupa ce un portar greseste. Sa nu se uite faptul ca, dintre cei 11 jucatori de pe teren, portarul este singurul care nu poate sa greseasca. Totul pleaca de la nepriceperea antrenorilor de la noi care, cum ai gresit o data, te uita pe banca. Eu eram la Sportul, Stanca era titular, iar Dan Petrescu imi spunea ca el nu scoate portarul nici daca greseste zece meciuri la rind. Acesta este modelul englez, unde echipele tin de portar o multime de sezoane".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.