Arpad Paszkany vrea sa il invinga pe patronul Stelei cu propriile arme, anuntind ca va oferi cea mai mare prima din istoria clubului, circa 5.000 de euro de jucator.
E ca in "Miorita", dar cu personajele un pic altfel: baciul ungurean nu mai suporta mioarele "multe si cornute" ale altuia, insemnate cu sigla Champions League, si le-a pus gind rau. Nebagat in seama la inceputul campionatului, Arpad Paszkany este aproape de o performanta notabila tocmai in detrimentul Stelei, iar miine, inainte de apusul soarelui, la Cluj se va da lupta decisiva.

Daca CFR bate, fosta campioana va fi in spatele ardelenilor la noua puncte si Europa ar putea ramine pentru Becali doar un complex comercial la marginea Bucurestilor. Iuliu Muresan a anuntat ieri ca jucatorii CFR-ului vor juca pentru cea mai mare prima din istoria clubului, circa 5.000 de euro pentru victorie. "Ar fi o dezamagire pentru noi sa nu ne mentinem pe acest loc si sa terminam pe trei, dar, pe de alta parte, ar fi un succes sa jucam in cupele europene", a afirmat ieri Iuliu Muresan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.