Problemele de efectiv avute de Steaua in aceasta primavara i-au alertat pe conducatorii campioanei, care planuiesc un lot de minim 40 de fotbalisti in sezonul urmator. Pe langa jucatori consacrati sau tinere sperante, conducatorii stelisti vor sa mearga si pe mana veteranilor, dupa modelul brevetat de Manchester United.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, il are, mai nou, ca model pe managerul lui Manchester United, Alex Ferguson. Oficialul Stelei a declarat intr-o emisiune a postului Telesport ca strategia scotianului l-a inspirat in transferarea atacantului de 34 de ani, Mihai Gurita.

"Din vara o sa-l luam pe Gurita la Steaua. Daca Manchester United a ales sa transfere un jucator ca Henrik Larsson, care se apropie de varsta pensionarii, s-a dovedit ca Ferguson nu s-a inselat. L-am dorit si in trecut, dar am spus ba ca este prea batran, ba ca are o viata mai tumultuoasa", a spus Meme, care a recunoscut ca ideea acestui transfer i-a apartinut patronului Gigi Becali. Desi oficialii stelisti invoca experienta lui Gurita, principalul motiv al transferului este ca veteranul de 34 de ani este liber de contract si, prin urmare, va veni gratis la Steaua.