Dinamo a invins cu 4-1 in Giulesti, complicind lupta pentru cel de-al doilea loc calificant in Liga Campionilor.
Daca problema titlului se punea doar la nivel teoretic, Dinamo si-a probat, duminica seara, eficacitatea maxima in confruntarile cu principalii rivali. Cel mai bun sezon al "ciinilor" din ultimii ani a fost asezonat cu patru victorii in meciurile tur-retur cu Steaua si Rapid, ultimele doua cu aroma de umilinta.

"Noi sintem un pic pacifisti, incercam sa nu suparam pe nimeni. Am ajutat si Rapidul, si pe Steaua, de acum inainte sa se ajute singure. Este stresant sa asteptam acel moment cind sa devenim odata campioni, eu m-am saturat sa tot stam", a declarat eroul serii, Claudiu Niculescu, care a marcat toate cele patru goluri ale "ciinilor" si l-a egalat pe rapidistul Ionel Ganea in clasamentul golgheterilor. "Le-am spus sa se opreasca la patru, ca sa nu umileasca o echipa care va juca in cupele europene", si-a inceput actionarul Cristi Borcea tirul ironiilor, continuind: "Nu mai scrieti despre noi, scrieti despre echipele de pe locul doi. Nu mai avem cu cine sa jucam in Romania, sa ni se aduca echipe. Noi de acum o sa ne relaxam. Sa veniti sa va dau programul de vacanta al lui Dinamo. Sintem campioni de cind ne-am nascut. Am spus de la inceput ca o sa batem si in Ghencea, si in Giulesti, daca ne fortam".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.