Cu cele patru goluri marcate in Giulesti, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu l-a egalat in fruntea clasamentului golgeterilor pe fostul sau coleg, Ionel Ganea, actualmente rezerva cu pubalgita la Rapid.
Ambii fotbalisti au cite 15 reusite, insa per total, atacantul "ciinilor" se lauda - in acest sezon competitional - cu o zestre de 25 de goluri, celelalte puncte fiind marcate in partidele disputate in Cupa UEFA. "Cind Rapid a avut nevoie sa batem Steaua, am batut Steaua in Ghencea. Cind Steaua a avut nevoie sa invingem Rapidul in Giulesti, am facut-o.

Acum, nu depinde decit de ei sa se lupte pentru locul doi", a spus Niculescu dupa ultimul meci al etapei 27. Este, fara indoiala, cel mai bun sezon din cariera lui Claudiu, acesta depasindu-si performantele din sezonul 1995-1996 (24 de goluri pentru Electroputere Craiova, in Divizia B) si sezonul 2004-2005, cind a inscris 21 de goluri pentru Dinamo. In virsta de 31 de ani (ii va implini in luna iunie), Niculescu traieste momentul de culme al gloriei, senzatia unanima fiind aceea ca jucatorul din Slatina este un "natural born killer" care ar fi putut ajunge mai important decit este acum.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.