Cu toate ca aveau o sansa foarte mare sa se desprinda de zona retrogradarii dupa ce Universitatea Craiova a remizat, sambata, scor 0-0 cu Unirea Urziceni, elevii lui Marius Lacatus nu au avut forta pentru a invinge Otelul Galati. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

UTA a inceput me-ciul in forta si parea ca va sparge ghinionul de 10 etape fara victorie, insa atacantii aradeni nu au fost destul de inspirati in fata portii aparate de Vatca.

in minutul 70, atacantul brazilian al lui Lacatus, Edson, a deschis scorul, printr-un sut superb de la 20 de metri din lovitura libera. Cand un oras intreg astepta golul lui Danalache la poarta galatenilor, acesta marcheaza in propria poarta. Se termina 1-1. Petre Grigoras a declarat la finalul intalnirii ca rezultatul este echitabil.

"Prima repriza a fost a lor, iar in a doua, noi am jucat mai bine. Pana la urma rezultatul este echitabil. Nu ne-am da la o parte ca sa mergem si in Cupa UEFA Intertoto, dar avem ca obiectiv locurile 6-8, iar bugetul este unul de mijlocul clasamentului", a incheiat antrenorul Otelului, Petre Grigoras.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.