'Ne vedem interesul, nu conteaza cu cine tinem. De ce sa nu tinem cu Dinamo?' se intreaba Radoi.

Gandul capitanului stelist se indreapta spre partida de joi, de pe stadionul lui CFR. "Trebuie sa invingem la Cluj, altfel ne va fi foarte greu. Se poate spune ca e un meci de sase puncte, pentru ca jucam in deplasare si, in caz de egalitate, va conta. Pentru conducere s-au linistit apele, pentru noi nu, pentru ca suntem tot pe locul patru. Daca pierdem la CFR, nu mai putem spera decat la locul al treilea".

Capitanul din Ghencea a facut un calcul simplu. Daca liderul la zi al Ligii I bate pe Rapid si pe CFR Cluj, sansele Stelei de a merge in turul doi preliminar al Champions League cresc conside-rabil. "Important e sa ne indeplinim noi obiectivul si sa luam primele promise, pentru ca pana la urma joci pentru glorie, dar si pentru bani", spune "cainele" de conjunctura.

Echipa lui Cristi Borcea si-a gasit un suporter-surpriza: capitanul Stelei, Mirel Radoi. E adevarat insa ca finul lui Gigi Becali e 'caine' din interes.

Mirel Radoi pune victoria din partida cu Poli Iasi pe seama daruirii echipei, dar si a inspiratiei lui Olaroiu: "Am simtit victoria si nu mai stiam cum sa ma bucur. La gol, imi venea sa fac tumbe pe teren. Daca am castigat, inseamna ca Oli a facut cea mai buna echipa".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.