Antrenorul Stefan Stoica - supranumit, la misto, "Mourinho de Craiova" - a fost demis de la Universitatea Craiova, ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada, interimatul la conducerea tehnica a formatiei oltene urmind sa fie asigurat, pina la finalul sezonului, de tandemul Florin Cioroianu - Daniel Mogosanu
Decizia inlocuirii lui Stoica a fost luata in urma unei intruniri de urgenta a Consiliului Director al Universitatii, format din Aurica Beldeanu, Nicolae Negrila, Costica Donose, Gheorghita Geolgau, Silvian Cristescu si Adrian Mititelu. Florin Cioroianu s-a ocupat, pina in prezent, de pregatirea formatiei Primavara Craiova, echipa de juniori a Universitatii, iar Daniel Mogosanu a fost secundul lui Stefan Stoica. "Stiinta" a remizat, simbata, pe teren propriu, scor 0-0, cu Unirea Urziceni. Universitatea nu a obtinut nicio victorie in ultimele 11 partide din Liga 1, ultimul succes al "juvetilor" datind din 17 noiembrie 2006, 1-0 cu Farul Constanta, in etapa a 16-a. De atunci, echipa antrenata de Stefan Stoica a obtinut sapte remize si a inregistrat patru infringeri, iar in prezent ocupa locul 12 in clasament, cu 29 de puncte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.