Argentinianul va fi internat intr-un institut de psihiatrie, dupa ce va iesi din clinica in care a fost tratat de o forma grava a hepatitei
Diego Armando Maradona, acum in varsta de 46 de ani, are probleme serioase de sanatate. Potrivit medicului sau personal, Alfredo Cahe, fosta glorie a fotbalului mondial ar urma sa fie internata intr-o clinica de psihiatrie, luni sau marti. "Diego a devenit constient de gravitatea starii sale de sanatate", a declarat Cahe.

"Si-a dat seama ca situatia este una delicata", a spus medicul despre Maradona, care a fost internat din nou vinerea trecuta, la doua zile dupa ce a fost externat din spital. Fostul capitan al nationalei Argentinei fusese spitalizat initial timp de 13 zile, din cauza consumului excesiv de bauturi alcoolice, iar medicii au hotarat sa-l externeze, dar sa urmeze in continuare un tratament. Doua zile mai tarziu a fost internat din nou, fiind transportat de urgenta la un spital din Buenos Aires, dupa ce a acuzat dureri acute la stomac. Maradona, fost fotbalist la Boca Juniors, FC Barcelona si Napoli, s-a retras din fotbalul profesionist in 1997, iar de atunci a fost internat de mai multe ori din cauza problemelor de sanatate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.