Peste 3.200 de euro se vor cheltui pentru amenajarea fiecarui scaun de pe viitorul stadion National.
Contractul pentru realizarea investitiei a fost in sfarsit semnat ieri la sediul Primariei Capitalei. Executarea lucrarii va reveni firmelor Max Bogl din Germania si Astaldi din Italia. Cea mai mare arena a tarii va fi pusa la pamant si reconstruita in termen de 32 de luni. in locul actualului stadion va aparea o alta arena de 52.000 de locuri. Totul va costa aproximativ 123 milioane de euro.

"De acum, cele doua firme se apuca de proiectarea finala si au termen 12 luni. Dupa aceea incep lucrarile propriu-zise de demolare. Sper chiar ca Dinamo sa joace in toamna primul meci din tururile preliminare ale Champions League pe vechiul stadion", a explicat Adriean Videanu. Pentru acest lucru trebuie insa ca oficialii clubului Dinamo sa anunte la UEFA schimbarea locului de desfasurare deoarece acestia au ales ca locatie stadionul din Piatra Neamt.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.