Dupa mai multe zile in care s-a ferit sa intervina in razboiul mediatic cu Dinamo, patronul George Copos a iesit la atac. El le raspunde rivalilor din stefan cel Mare, transmitindu-i lui Borcea ca pentru spartanii lui a gasit solutia "greu de ucis".

Boss-ul din Grant nu se teme de arbitrii romani. Fanii rapidisti vor putea vedea partida pe un ecran urias, amplasat in incinta stadionului.

Scandalul iscat de hotarirea giulestenilor de a juca derby-ul cu Dinamo pe Giules ti, fara spectatori, in detrimentul variantei Lia Manoliu, cu public, a incins cele doua tabere. Dupa ce dinamovistii au aruncat manusa, spunind ca rivalii de sub Grant se tem de cei 3.000 de spartani alb-rosii, au urmat contrele intre Turcu si Zotta, care s-au improscat reciproc cu invective.

Ca un veritabil strateg, George Copos a recurs la tacere, preferind sa cintareasca miscarile de trupe. Ieri insa, pentru NewsIn, patronul feroviarilor a rupt tacerea. "Interesul celor de la Dinamo pentru locul doi ma face sa ma gindesc ca au ei vreo presimtire. Vorbind serios, afirmatiile lor sint trucuri ieftine de razboi mediatic, utilizate inaintea unui meci deloc confortabil pentru ei", a spus oficialul. George Copos a incercat sa spulbere teoria prin care fanii rapidisti ar fi fost dominati in tribune daca partida s-ar fi disputat pe Stadionul National, afirmind totodata ca nu se teme de arbitraj.

"Daca ei ar fi adus 30.000 de spartani pe stadionul Lia Manoliu, am fi adus si noi 40.000 de Die Hard, deci nu asta era teama noastra. Iar in ceea ce priveste arbitrajul, reafirm increderea mea in corectitudinea celor mai multi dintre cavalerii romani ai fluierului", a tinut sa precizeze finantatorul. De multe ori hulit de sustinatorii Rapidului, si vazut de multi ca un avar, patronul alb-visiniilor incearca din rasputeri sa-si repare imaginea, portile inchise ale Giulestiului servindu-i practic mingea la fileu: "Port negocieri in aceste zile pentru a asigura amplasarea in afara stadionului a unui ecran urias, cu o suprafata de 65 mp, pe care voi, suporterii Rapidului, sa puteti urmari meciul cu Dinamo".

Altfel, finantatorul alb-visiniilor este convins ca echipa sa va termina pe pozitia secunda. "Avem cel mai valoros lot din Liga I, iar Rapidul va juca in Champions League pe stadionul Giulesti", a declarat boss-ul rapidistilor.

Sfat pentru Razvan

Patronul giulestenilor face haz de necaz referitor la diversele procese in care este implicat, avertizindu-l pe Lucescu junior sa fie atent cind isi premiaza jucatorii. "Nu pot comenta gestul lui Razvan. El trebuie sa fie foarte atent, fiindca in Romånia de astazi, orice operatiune care implica bani este considerata din start ca fiind infractiune", a marturisit oficialul.

"Facem atmosfera"

Meciul Rapid - Dinamo va putea fi urmarit de fanii rapidisti pe un ecran gigant amplasat linga stadionul Giulesti. "Conducerea va instala un ecran gigant, de 67 de metri patrati, unde suporterii alb-visinii vor putea viziona meciul din apropierea cimpului de bataie. Ecranul va fi amplasat pe terenul de zgura din spatele Teatrului Giulesti", informeaza site-ul oficial al gruparii feroviare. De asemenea, liderul galeriei alb-visinii, stefan Petre, spune ca linga Stadionul Valentin Stanescu se vor stringe mai multe mii de suporteri: "Vom fi prezenti duminica seara peste 5.000 de oameni si vom incerca sa ne facem auziti pe stadion".

Copos, pus la zid

Presedintele AFAN, Dumitru Costin, a declarat ieri ca asociatia pe care o conduce va depune o initiativa legislativa de protectie a sportivilor aflati la sfirsit de cariera. Liderul indical il acuza pe George Copos de excluderea sportivilor din sistemul de securitate sociala. "Initiativa noastra legislativa vine sa astupe cumva un mare gol facut in urma cu doi ani, cind printr-o ordonanta, la initiativa unui presedinte de club din Romania, la vremea respectiva vicepremier, s-a produs o bresa care aparent ofera sportivilor sansa unor venituri suplimentare. Astfel, s-a deschis larg poarta abuzurilor, deoarece contractele individuale de munca ale sportivilor se transforma in contracte de prestari servicii. Din cauza acestei manevre subtile a lui Copos au avut de suferit 120.000 de sportivi", a spus in cadrul unei conferinte de presa Dumitru Costin.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.