Milan pregateste o oferta colosala pentru Ronaldinho

Orgoliosul Silvio Berlusconi nu renunta la visul de a-l vedea pe Ronaldinho jucind pentru AC Milan. Gazzetta dello Sport scrie ca patronul rossonerilor este gata sa cheltuiasca 100 de milioane de euro pentru a-l aduce pe San Siro pe atacantul Barcelonei. Zvonul a ajuns la urechile jurnalistilor din mediul politic. Surse din anturajul lui Silvio Berlusconi sustin ca fostul premier al Italiei si-a dezvaluit ultimul plan in timpul unei intrevederi cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Cei doi politicieni pasionati de fotbal au ajuns sa discute si despre ultimele noutati din sport. "Am pus de-o parte 100 de milioane de euro pentru Ronaldinho", ar fi marturisit Berlusconi, care nu a facut un secret din faptul ca vrea sa creeze o noua tripleta magica, alcatuita din Kaka, Ronaldinho si Ronaldo. Aceasta afirmatie a stirnit imediat imaginatia ziaristilor, care au incercat sa-si dea seama de modul in care va fi cheltuita fabuloasa suma.

Potrivit calculelor prezentate de Gazzetta dello Sport, 60 de milioane de euro sint destinati sa acopere pretentiile financiare ale Barcelonei, iar restul de 40 de milioane vor fi folositi pentru salariul atacantului, care ar urma sa incaseze la Milan intre noua si zece milioane de euro pe sezon. Impresarul jucatorului, care a avut mai multe intrevederi in ultimele luni cu oficialii italienilor, nu a exclus varianta ca planul gindit de Berlusconi sa devina realitate. "Ronaldinho, la Milan? Pai, daca asa a spus Silvio Berlusconi, inseamna ca e ceva adevarat. Cine sint eu sa contrazic un fost primministru?", a declarat Roberto de Assis.

8 MILIOANE de euro pe sezon cistiga Ronaldinho la Barcelona, echipa de care este legat prin contract pina in 2010

Va fi sacrificat Kaka?

Pentru ca aducerea lui Ronaldinho pe San Siro va fi extrem de costisitoare, nu este exclus ca Silvio Berlusconi sa fie nevoit sa se desparta de mijlocasul Kaka. Cel putin asa sustine presa spaniola, care il citeaza pe jucatorul lui Milan. "Numai Dumnezeu stie ce-mi rezerva viitorul. Ma simt foarte bine la Milano, dar recunosc ca unul din visurile mele este sa joc pentru Real Madrid", a declarat Kaka. Rossonerii l-ar putea ceda pe Kaka gruparii de pe Bernabeu pentru aproximativ 30 de milioane de euro, bani pe care i-ar folosi ulterior pentru transferul lui Ronaldinho.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.