Procurorii au incheiat verificarile declansate dupa ce antrenorul lotului feminin de gimnastica a recunoscut ca a primit bani de la Oana Petrovschi.

Asa cum se zvonea inca de saptamina trecuta, antrenorul Octavian Belu a scapat de urmarirea penala, Parchetul de pe linga Tribunalul Municipiului Bucuresti anuntind ca faptele antrenorului nu intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni. Belu recunoscuse in fata instantei ca a primit 3.000 de euro de la fosta sa eleva, Oana Petrovschi, suma ce reprezenta taxa de 30% perceputa din premiile cistigate de gimnasta la concursurile de tip Grand Prix.

"Anchetatorii au stabilit ca antrenorul Octavian Belu nu va fi urmarit penal, motivarea acestei decizii fiind in curs de redactare", a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bucuresti, Marius Iacob. Probabil instiintati de deznodamintul cercetarilor de la Parchet, nici cei din conducerea ARDAF nu s-au mai aratat interesati de incheierea pe cale amiabila a procesului pe care Oana Petrovschi l-a intentat fostilor sai antrenori, Octavian Belu si Mariana Bitang. "Nu au mai dat nici un telefon sa ne informeze daca sint de acord sau nu cu conditiile noastre", a declarat aparatoarea Oanei, Dana Pavelescu. Astfel ca in aceasta dimineata se va derula un nou termen in acest dosar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.