Jean Vladoiu il da de gol pe latifundiarul din Pipera

Latifundiarul declarase procurorilor PNA ca a apelat "doar de citeva ori" la fratii Camataru Fostul international dezvaluie ca interlopul venea in Ghencea inca de-acum cinci ani

Fostul international Ion Vladoiu a acceptat ieri sa vorbeasca despre Gigi Becali. In 2001, actualul patron al Stelei l-a izgonit pe atacant din lotul lui Victor Piturca, pentru a-i face loc lui Adrian Neaga. Acum, Vladoiu face o marturisire care da peste cap declaratiile facute pina acum de Becali la PNA, in dosarul fratilor Nutu si Sile Camataru. Latifundiarul a afirmat in fata anchetatorilor ca nu-i stie prea bine pe fratii Camataru, retinuti in prezent de Politie. Stelistul a recunoscut ca a imprumutat "doar de citeva ori" sume de bani de la acestia, motivindu-si astfel demersul: "Aveam nevoie urgenta de bani si, fiind seara, bancile erau inchise!". Dezvaluirile lui Jean Vladoiu i-ar putea edifica pe procurori asupra relatiilor pe care Gigi Becali le avea cu fratii Camataru, din moment ce se cunosc de cel putin cinci ani!

"Ne saluta dupa antrenamente"

"Inca din anii 2000-2001 l-am vazut pe acest Nutu Camataru venind in Ghencea. Ne saluta pe noi, jucatorii, dupa antrenamente, dar nu-l cunosteam pe-atunci. L-am recunoscut acum, abia dupa ce l-am vazut la televizor. Gigi traia din imprumuturile de la Nutu Camataru. Din cite stiu, i-a dat de fiecare data banii inapoi", isi aminteste "Charlie".

Despre potopul de invective pe care Becali il revarsa asupra celor care il contrazic, Vladoiu a opinat: "Acum, Gigi jigneste pe toata lumea. Era un oier, acum a ajuns boier. Va plati, pina la urma, pentru faptele sale! O data si o data, cei care au jupuit Romania vor da socoteala. Sintem o tara de golani si de hoti!".

Vladoiu are in schimb numai cuvinte de lauda despre Walter Zenga, antrenorul Stelei: "M-am intilnit recent cu el si am stat de vorba. Zenga e un om deosebit, care stie mult fotbal. Tocmai din acest motiv, nu cred ca va rezista prea multa vreme la Steaua".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.