Cotidianul "Marca" a anuntat ieri ca tehnicianul stelist Walter Zenga se afla pe lista candidatilor la postul de antrenor al echipei spaniole de fotbal Athletic Bilbao, fosta adversara a "ros-albastrilor" in grupele Cupei UEFA. "Zenga a scos tot ceea ce a putut dintr-o echipa care se afla la o distanta de ani-lumina fata de Valencia, spre exemplu", scrie publicatia spaniola. Ernesto Valverde, actualul antrenor al bascilor, a informat conducerea clubului ca va parasi banca tehnica la finalul acestui sezon.

Zenga a precizat ca deocamdata n-a fost contactat de nici un oficial de la gruparea spaniola. "Daca Athletic ma va chema, va fi foarte greu sa refuz. Echipa are o istorie fotbalistica importanta, iar Bilbao este un oras frumos. Sint surprins insa ca Valverde nu vrea sa continue. Eu imi doresc sa antrenez in Spania", a declarat antrenorul stelist.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.