Ecourile returului cu Valencia nu s-au stins inca, insa Steaua trebuie sa se concentreze deja la un nou meci capital pentru viitorul sau european. Diseara, de la ora 20.00, Steaua va sustine pe stadionul Ghencea meciul tur al optimilor de finala ale Cupei UEFA in compania Villarrealului, una dintre cele mai in forma echipe care participa in aceasta competitie.

Antrenorul Walter Zenga a reusit sa isi mobilizeze jucatorii pentru intalnirea de astazi. Principala cerinta a italianului pentru acest meci este ca echipa sa nu primeasca gol. Astfel, daca inaintea returului cu Valencia atacul era principala sa grija, acum toata atentia se indreapta catre aparare, stiuta fiind forta ofensiva a "submarinului galben". Steaua nu va renunta la atac, insa va face acest lucru pe contre rapide. Este de asteptat ca in aceasta partida Zenga sa trimita in primul 11 doar doi atacanti, Cristea si Oprita. Formatia probabila pentru aceasta confruntare este compusa din: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, Petre Marin - Paraschiv, Dorinel Munteanu, Dica, Bostina - Oprita si Cristea.

Spaniolii au sosit ieri, la 12.30, pe aeroportul Henry Coanda si au fost intampinati de cativa fani ai Stelei, care au afisat un banner urias pe care au scris in spaniola "El infierno empieza aqui". Jucatorii Villarrealului s-au cazat la Hotelul Intercontinental si au sustinut aseara antrenamentul oficial pe stadionul Ghencea.

Manuel Pellegrini, antrenorul chilian al formatiei Villarreal, a deplasat la Bucuresti un lot format din 18 jucatori format din: Jose Maria Reina si Lopez Valleo (portari), Javi Venta, Armando Sa, Juan Manuel Pena, Quique Alvarez, Carlos Alcantara, Eduard Caballer, Rodolfo Arruabarrena (fundasi), Hector Font, Santi Cazorla, Josico, Cesar Arzo, Marcos Senna, Juan Pablo Sorin (mijlocasi) si Lucho Figueroa, Jose Mari, Antonio Guayre (atacanti). Dupa cum se stie, antrenorul "submarinului" nu poate conta in meciul de azi pe Roman Riquelme, Gonzalo Rodriguez, Sebastian Battaglia, Roger Garcia, Javier Calleja si Diego Forlan.

Pellegrini: "Important este sa marcam"

Imediat dupa sosire, Pellegrini a declarat ca sansele de calificare in sferturile de finala ale Cupei UEFA sunt egale si nici o echipa nu pleaca din postura de favorita, marturisind apoi ca stie totul despre jocul Stelei, dat fiind ca a vizionat numeroase casete. "Steaua este o echipa foarte buna. A eliminat o formatie importanta in Spania si trebuie sa fim mai buni pentru a merge mai departe. Important pentru noi in acest prim meci este sa marcam. Sansele sunt egale, nu vad nici o echipa favorita. Pentru un meci in deplasare pentru noi ar fi bun si un egal", a spus Manuel Pellegrini.

Senna: "Suntem avantajati ca jucam returul acasa"

Mijlocasul brazilian Marcos Senna a declarat ca Steaua este o echipa foarte buna, mai ales pe teren propriu, si ca meciul se anunta complicat. Senna a marturisit ca un gol pe terenul Stelei ar fi un avantaj foarte important pentru echipa sa in retur. "Va fi un meci echilibrat, Steaua are o echipa foarte buna si trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca suntem constienti de forta lor pe teren propriu. Pentru noi este un avantaj ca vom juca acasa meciul retur", a spus Senna, care a fost de parere ca cel mai periculos jucator al Stelei este Oprita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.