Boss-ul din Ghencea a facut o declaratie-soc luni seara, la emisiunea "Nasul" de pe B1 TV. "Corpodean a luat 5000 de dolari de la mine, acum cinci-sase ani, printr-un intermediar!", a spus Gigi Becali. Ieri, Gheorghe Constantin, seful CCA, a cerut Comisie de Disciplina a FRF sa ancheteze declaratiile lui Gigi Becali.

"Au fost arbitri manjiti. A fost si Corpodean, un nenorocit! Lasa-l naibii de jigodia naibii! Sa vedem pana cand ma suspenda. Sa vezi ce-o sa-i suspend eu cand o sa fiu eu presedinte, pe dreptate si pe lege.

Ce proba sa dau ca e manjit Corpodean? Daca spun ma crede cineva? A luat 5.000 de dolari de la mine printr-un intermediar. Am intrebat daca ma crede cineva! Ca dupa aia vine PNA-ul si ma ia... Daca spun ca s-a intamplat acum 5-6 ani, cand trebuia sa platesti ca sa fii arbitrat corect, ma crede cineva? Eu cand am intrat in fotbal, atunci trebuia sa dau. Si am mai dat la inca unul si la inca unul, si trebuia sa dau la altul 10.000 ca sa fiu arbitrat corect. Si asta, dupa ce m-a arbitrat corect un meci, urmatorul meci, la Brasov, varza m-a facut! Si-atunci i-am cerut inapoi banii si n-am mai dat in viata mea la nimeni. Pai, dau 10.000 ca sa fiu arbitrat corect tot campionatul, nu cate 10.000 la fiecare meci. Si Corpodean la fel, urmatorul meci cu FC National m-a facut varza. Eu n-am spus c-am dat, am spus daca ma crede cineva! Deci eu am spus metaforic, asa...", a spus Gigi Becali.

"Daca avem proba, indiferent cine este, renuntam in zece secunde la acel arbitru. A spus ca a dat prin cineva... se tot vorbeste de dat, de sume mari... Vrem sa schimbam odata impresia asta gresita despre noi, dar mai vine unul ca Bocaneala si ne da inapoi... Nimeni nu vine cu nimic concret. Si de mine se poate spune ca am luat 10 lei, 10.000 sau mai stiu eu ce, ce sa faca federatia acum, sa ma dea afara? O sa cer Comisiei de Disciplina lamurirea acestui aspect, asa toata lumea poate sa vina si sa acuze fara probe", a spus Gh. Constantin. Acesta a mai declarat ca FRF ar trebui sa revina la masura depunctarii echipelor ale caror conducatori fac declaratii jignitoare la adresa arbitrilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.