Mircea Rednic a declarat ca nu este corect ca partida cu Rapid, din etapa a 27-a a Ligii I, sa nu fie oficiata de arbitri straini, asa cum s-a intamplat la meciul din tur

Mircea Rednic este nemultumit ca nu va fi arbitrat in Giulesti de catre arbitri strainiMircea Rednic este nemultumit ca nu va fi arbitrat in Giulesti de catre arbitri straini

"Din moment ce la meciul tur au insistat sa se joace cu arbitri straini, era normal ca si returul sa fie la fel. Steaua-Cluj are arbitri straini, semifinala de Cupa la fel; ar fi corect fata de celelalte echipe sa se procedeze la fel si acum. Mai ales pentru cele care se afla in lupta pentru locul doi. Eu am cerut arbitri straini la meciul cu Rapid, cred ca si conducerea. Acum ar mai trebui sa nu se difuzeze meciul. Nu e vorba ca nu as avea incredere in arbitrii romani, dar nu e corect", a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamovist spune ca isi doreste sa castige meciul cu Rapid tocmai pentru ca a antrenat in trecut in Giulesti: "Nu pot spune ca meciul cu Rapid este mai important decat cel cu Steaua. Eu am fost si antrenor la Rapid, m-am simtit bine acolo, am avut si probleme, dar vreau sa castig meciul asta. Adevaratii rapidisti ma respecta pentru ceea ce am facut acolo. Sunt profesionist, sau, imi place sa cred asta. Eu imi fac meseria unde sunt".

Rednic nu i-a putut folosi la antrenamentul de marti pe mijlocasul Fernandes si pe Claudiu Niculescu. "Avem ceva probleme de lot, Fernandes este in Belgia, la control si Niculescu este racit si nu va putea face antrenamente in urmatoarele doua zile", a mai spus Rednic.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.