Adrian Mutu a explicat cat de mult il ajuta faptul ca simte ca suporterii il sustin la fiecare meci: "Am realizat ca fanii Fiorentinei ma iubesc. Observ asta meci de meci. Ma ajuta foarte mult incurajarile lor si acest lucru imi ridica moralul. Ma simt altfel pe teren, ma simt protejat. Relatia pe care o am cu fanii este asemanatoare cu cea pe care o am cu suporterii echipei mele nationale", a explicat "Briliantul".

Dupa golul de trei puncte marcat impotriva Sienei lui Paul Codrea, Mutu a mai scapat de o grija: "Chiar aveam probleme ca ajunsesem la cota 13 si ma gandeam ca este un numar cu ghinion si trebuie neaparat sa marchez pentru a trece mai departe. Nu pot sa spun ca sunt superstitios, cu ceva timp in urma chiar credeam ca numarul 13 imi poarta noroc, insa lucrurile s-au mai schimbat. Important este ca am depasit acest punct".

Cu ochii pe Adi

Fotbalistul roman a reusit in foarte scurt timp sa le cucereasca si pe italience, nu numai pe barbatii innebuniti dupa fotbal. Calitatile sportive, dar si cele fizice, au atras din ce in ce mai multe priviri asupra atacantului roman.