Cosmin Olaroiu pare decis sa lase Steaua pana la finele campionatului. "Prietenul" Gica Hagi abia asteapta sa-i ia locul

E limpede ca situatia tensionata de la Steaua nu poate continua la nesfarsit. Cum la fel de limpede e ca, in cazul unei calificari a echipei din Ghencea in finala Cupei Romaniei, s-ar sterge cu buretele un sezon ratat, pana in vara, cand mai mult ca sigur Gigi Becali va numi un alt antrenor.

Daca Olaroiu prinde finala Cupei Romaniei, locul de Cupa UEFA este ca si asigurat, avand in vedere ca Rapidul are toate sansele sa bata in meciul cu Pandurii. Potrivit unor surse apropiate clubului din Ghencea, Olaroiu nu a fost afectat de declaratiile lui Gigi Becali, care spusese dupa partida pierduta la Bistrita ca nu e nevoie sa schimbe antrenorul, pentru ca el va pleca singur. Mai mult, Oli ar fi declarat ca renunta la Steaua daca nu o bate pe Poli. Pe de alta parte, criza de la Steaua a fost confirmata si de managerul general Mihai Stoica, acesta declarand intr-o emisiune televizata ca spera ca Steaua sa nu repete performanta de acum 5 ani, cand a ratat participarea in competitiile europene. Meme i-a luat apararea lui Oli, explicand ca nu este un lucru normal indepartarea antrenorului daca lucrurile merg prost: "Nu e o solutie inlocuirea lui Olaroiu in momentul asta. Nu s-a gandit nimeni la asta. Daca reusim sa ne calificam miercuri in finala, avem vizele pentru Europa", a spus Meme.

5.000 de rapidisti, fani Poli

Pentru ca Steaua - Poli se va disputa in Giulesti, aproximativ 5.000 de fani ai clubului Rapid au anuntat ca vor veni la meci pentru a o sustine pe Poli. Galeriile celor doua cluburi sunt infratite. in sezonul trecut, Steaua a fost eliminata din Cupa tot pe Giulesti, dupa ce a pierdut meciul cu Rapid II.

Nicolae Dica nu este disponibil pana la vara

Valeriu Argaseala, directorul executiv al Stelei, a declarat ieri ca sunt sanse minime ca Dica sa revina pana la vara. "Dica (foto) era omul important in echipa. Ar fi fost normal ca Steaua sa aiba jucatori care sa-l suplineasca, dar de multe ori nu s-a putut. El a scurtat mult din perioada de recu-perare si n-ar fi exclus sa prinda o etapa-doua", a precizat Argaseala la "Fanatik Show".

Hagi isi pregateste terenul

Pentru interimat, solutia aleasa de patronul Gigi Becali este numirea lui Gabi Balint ca antrenor pana la finalul campionatului. Din vara insa, "principal" va fi Gica Hagi, Balint urmand sa-i fie secund "Regelui" pe banca tehnica a Stelei. Desi a batut palma cu nasul sau, Becali are insa si variante de rezerva, in cazul in care se va lovi de vreun refuz de ultim moment al lui Hagi. Fostii stelisti Ilie Dumitrescu, Mihai Stoichita sau Dan Petrescu sunt cele mai vehiculate nume in biroul latifundiarului din Pipera.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.