Fostul sef al CCA crede ca Mircea Sandu, presedintele FRF, este principalul vinovat pentru degradarea arbitrajului romanesc

Ion Craciunescu nu se dezminte si continua sa fie foarte critic atunci cand vine vorba despre situatia arbitrajului romanesc. Fostul sef al CCA il acuza pe Sandu, presedintele federatiei, de faptul ca nu este interesat de revenirea arbitrilor romani in elita europeana. Duelul dintre cei doi este confirmat si de faptul ca FRF nu a raspuns inca unei cereri de reprimire a lui Craciunescu in corpul observatorilor, dupa ce excluderea sa a fost considerata ca discriminatorie de institutiile abilitate ale statului.

Ati depus la FRF o cerere de reprimire in corpul de observatori. A fost acceptata?

Este inca un motiv sa ma conving ca la federatie guverneaza legea si regulamentele <>, sau <>, mai bine zis, pentru ca se potriveste mai bine. Cererea a fost depusa pe 18 sau 23 martie si trebuia sa primesc raspuns, ca la orice petitie, in termen de 30 de zile. Dar presedintele CCA a declarat ca la el n-a ajuns cererea respectiva. Eu am adresat-o, cum este procedura, presedintelui federatiei.

Nu ati primit inca un raspuns?

Nu. N-am primit nimic de la federatie. Dar, probabil ca FRF are un corp foarte bun de observatori si de oameni care pot sa-i ajute pe arbitri, si nu are nevoie de Craciunescu, de cineva care a slujit arbitrajul vreo 30 de ani cu credinta si care, ca sa ma supralicitez putin, are ce sa le spuna arbitrilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.