Giulestenii au castigat cu emotii la Constanta, scor 2-1 cu FC Farul, si incep sa spere la locul doi, pentru care se bat cu CFR Cluj si Steaua. Fara cativa jucatori de baza in echipa, Rapid s-a impus totusi pe Litoral, spre bucuria lui Razvan Lucescu.
Antrenorul rapidist a declarat ca el si jucatorii pe care ii pregateste trebuie sa dea totul in lupta pentru indeplinirea obiectivului de a se clasa pe locul doi in campionat, pentru ca la finalul sezonului sa se poata privi in ochi. "Principala noastra contracandidata la locul doi este Rapid. Ratam usor si primim gol din ocazii foarte putine ale adversarilor. La finalul campionatului trebuie sa ne putem privi in ochi si sa putem spune ca am facut tot ce s-a putut. Chiar daca avem jucatori accidentati, cei 12, 13 care sunt valizi arata ca au valoare si isi dau viata pe teren", a spus R. Lucescu. Acesta crede ca echipa sa s-ar fi putut desprinde mai clar in prima repriza, dar a admis si ca Farul ar fi putut egala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.