Oltchim a spulberat, scor 36-23, pe Ferencvaros Budapesta in prima mansa a semifinalelor Cupei Cupelor la handbal feminin

Oltchim a invins la 13 goluri diferenta pe Ferencvaros in meciul tur din semifinalele Cupei Cupelor si este cu un picior in ultimul act al competitiei. Suporterii romani au castigat la randul lor duelul cu 150 de maghiari, majoritatea sub influenta alcoolului si extrem de irascibili.

in fata unei sali arhipline, in jur de 3.000 de spectatori, care au sustinut echipa din Valcea pe toata durata celor 60 de minute, fetele lui Tadici au facut instructie cu o echipa maghiara, scor 36-23 (18-14), care nu a putut tine ritmul decat in prima repriza. Daca rezultatul la pauza a fost unul destul de echilibrat, debutul partii a doua a insemnat si desprinderea pentru Oltchim. Dupa ce in primele 30 de minute avusese destule ezitari intre buturi, Hutupan a inchis poarta, in timp ce Luca, Meirosu si Galca nu au irosit niciuna din sansele pe care le-au avut in atac.

De asemenea, Valentina Elisei a fost cea mai buna de pe teren, chiar daca a marcat doar trei goluri. in cele din urma a fost un succes clar, la 13 goluri diferenta, dar antrenorul valcencelor ramane precaut si nu se vede deja in finala. "Am destula experienta si nu ma arunc cu capul inainte. Fetele au respectat tot ceea ce le-am zis, iar prestatia lor a fost buna, mai ales in ceea ce priveste faza defensiva, in repriza a doua.

Au inchis excelent semicercul. Sincer sa fiu, ma gandeam la o victorie la opt-noua goluri, inainte de meci", a spus, la finalul intalnirii, Gheorghe Tadici. in ceea ce priveste duelul din tribune, publicul roman a dominat clar disputa cu cei aproape 150 de maghiari. Fin cunoscator al handbalului, publicul valcean a facut show pe toata durata meciului. De la strigatul numelui fiecarei jucatoare in parte la prezentarea din debutul meciului pana la incurajari, atunci cand golurile nu veneau ori Hutupan nu avea interventiile dorite. Returul este programat sambata viitoare, la Budapesta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.