Oficialii giulesteni sustin pe site-ul oficial al clubului ca regulamentul disciplinar a fost schimbat de Comitetul de Urgenta al FRF exact in momentul in care Steaua urma sa fie sanctionata pentru incidentele de la derby-ul cu Dinamo.
"Decizia de astazi (n.r. - ieri) a Comisiei de Disciplina a FRF a dat dreptate, inca o data, managerului general al Stelei: e mai mult decat evident, comisiile FRF sunt impotriva Stelei! Altfel nu se explica faptul ca, dupa evenimente mult mai grave decat cele de la jocul Rapid-Steaua, a fost posibil ca terenul din Ghencea sa fie suspendat (ca urmare a incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo), chiar daca sanctiunea este mai mica decat aceea aplicata Rapidului! Nu mai e nici un dubiu, Steaua e hartuita permanent. Chestii banale, cum sunt modificarea de trei ori intr-un an a regulamentelor taman atunci cand echipa din vecinatatea Cimitirului Ghencea urma sa fie depunctata sau sanctionata, nu merita bagate in seama...", se arata pe site-ul oficial al Rapidului. Sefii din Giulesti solicita explicatii membrilor Comisiei de Disciplina in ceea ce priveste suspendarea terenului propriu al Stelei, fiind convinsa ca observatorul partidei Steaua - Dinamo, Doru Neagu, a diminuat intentionat in raportul sau amploarea incidentelor de la partida de sambata.

"Convingerea noastra este aceea ca observatorul delegat de FRF la meciul cu pricina, Doru Neagu, a deformat in mod grosolan realitatea, introducand in ecuatie si galeria dinamovista care, din informatiile noastre, n-ar fi comis, de fapt, abaterile ce i s-au pus in carca.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.