In timp ce ziarele catalane sustin ca lui Ronaldinho i s-au oferit citeva zile de odihna, publicatia madrilena "As" a descoperit ca starul brazilian se afla la al 81-lea chiul de la antrenamentele Barei.
Joi, antrenorul Rijkaard a declarat ca Ronaldinho are probleme cu amigdalele si beneficiaza de un repaus de sase zile. "As", in schimb, spune ca adevarul este cu totul altul. "Ronaldinho si Joan Laporta (n.n. - presedintele Barcelonei) sint doi jucatori la masa de poker, iar miza o reprezinta un contract de peste 10 milioane de euro. Ronaldinho are doi asi in mina: 1. Oferta clara lansata de AC Milan; 2. Milioanele de euro pe care imaginea sa le aduce anual clubului catalan, plus dragostea fanilor, care nu ar accepta ca Barcelona sa renunte la serviciile sale", scrie "As". Pe de alta parte, sustine publicatia din Madrid, Laporta se bazeaza pe un singur as, tradus prin angajamentul lui Ronaldinho cu FC Barcelona, valabil pina-n 2010. Jurnalistii sint convinsi ca brazilianul nu are absolut nici o problema medicala: "Totul este doar un joc. Ronaldinho refuza sa se antreneze (este pentru a 81-a oara in actualul sezon cind trage chiulul), tocmai pentru a putea forta mina lui Laporta in ceea ce priveste marirea salariului.

Vrea mai multi bani si, ca sa-i obtina, face pe durul. La mijloc este vorba despre un contract mai mare de 10 milioane de euro, pe care seful Barcelonei inca ezita sa i-l ofere brazilianului". Toata aceasta poveste a creat o debandada in vestiarul catalanilor. Eto`o a refuzat sa faca deplasarea la Zaragoza, in etapa trecuta (Barcelona a pierdut meciul cu 1-2), din cauza arhicunoscutului sau conflict pe teme rasiale cu suporterii aragonezi, iar Deco si-a permis o vacanta de patru zile in Portugalia, fara sa ceara acceptul nimanui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.