"Decizia de astzi (n.r. - vineri) a Comisiei de Disciplin a FRF a dat dreptate, inc o dat, managerului general al Stelei: e mai mult decat evident, comisiile FRF sunt impotriva Stelei! Altfel nu se explic faptul c, dup evenimente mult mai grave decat cele de la jocul Rapid-Steaua, a fost posibil ca terenul din Ghencea s fie suspendat (ca urmare a incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo), chiar dac sanciunea este mai mic decat aceea aplicat Rapidului! Nu mai e nici un dubiu, Steaua e hruit permanent. Chestii banale, cum sunt modificarea de trei ori intr-un an a regulamentelor taman atunci cand echipa din vecintatea Cimitirului Ghencea urma s fie depunctat sau sancionat, nu merit bgate in seam...", informeaz site-ul oficial al clubului giuletean.

Conducerea clubului din Giuleti solicit explicaii membrilor Comisiei de Disciplin in ceea ce privete suspendarea terenului propriu al Stelei, fiind convins c observatorul partidei Steaua - Dinamo, Doru Neagu, a diminuat intenionat in raportul su amploarea incidentelor de la partida de sambt.

"Convingerea noastr este aceea c observatorul delegat de FRF la meciul cu pricina, Doru Neagu, a deformat in mod grosolan realitatea, introducand in ecuaie i galeria dinamovist care, din informaiile noastre, n-ar fi comis, de fapt, abaterile ce i s-au pus in carc. Cunoscut ca fcand parte din anturajul finanatorului Stelei (din ce mai inem noi minte, a fost, parc, i membru al partidului pstorit de George Becali), Doru Neagu a preferat s "transfere" din vinovie spre alte orizonturi, numai de dragul de a mai diminua, cat s-o putea, amploarea nenorocirilor produse in curtea prietenului su. Tocmai pentru ca lumea s afle modul in care a "observat" Doru Neagu, comisia trebuie s fac publice insemnrile din raportul oficial. Poate c, pan la urm, omul o fi fost corect, i a decis influena altcuiva. Oricum, in mod sigur, nu cea a preedintelui LPF, care a declarat, dup huliganismele petrecute in Ghencea, c n-a vzut nimic nelalocul su la meciul cu pricina", se mai scrie pe site-ul oficial al gruprii giuletene.