"Decizia de astăzi (n.r. - vineri) a Comisiei de Disciplină a FRF a dat dreptate, incă o dată, managerului general al Stelei: e mai mult decat evident, comisiile FRF sunt impotriva Stelei! Altfel nu se explică faptul că, după evenimente mult mai grave decat cele de la jocul Rapid-Steaua, a fost posibil ca terenul din Ghencea să fie suspendat (ca urmare a incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo), chiar dacă sancțiunea este mai mică decat aceea aplicată Rapidului! Nu mai e nici un dubiu, Steaua e hărțuită permanent. Chestii banale, cum sunt modificarea de trei ori intr-un an a regulamentelor taman atunci cand echipa din vecinătatea Cimitirului Ghencea urma să fie depunctată sau sancționată, nu merită băgate in seamă...", informează site-ul oficial al clubului giuleștean.

Conducerea clubului din Giulești solicită explicații membrilor Comisiei de Disciplină in ceea ce privește suspendarea terenului propriu al Stelei, fiind convinsă că observatorul partidei Steaua - Dinamo, Doru Neagu, a diminuat intenționat in raportul său amploarea incidentelor de la partida de sambătă.

"Convingerea noastră este aceea că observatorul delegat de FRF la meciul cu pricina, Doru Neagu, a deformat in mod grosolan realitatea, introducand in ecuație și galeria dinamovistă care, din informațiile noastre, n-ar fi comis, de fapt, abaterile ce i s-au pus in carcă. Cunoscut ca făcand parte din anturajul finanțatorului Stelei (din ce mai ținem noi minte, a fost, parcă, și membru al partidului păstorit de George Becali), Doru Neagu a preferat să "transfere" din vinovăție spre alte orizonturi, numai de dragul de a mai diminua, cat s-o putea, amploarea nenorocirilor produse in curtea prietenului său. Tocmai pentru ca lumea să afle modul in care a "observat" Doru Neagu, comisia trebuie să facă publice insemnările din raportul oficial. Poate că, pană la urmă, omul o fi fost corect, și a decis influența altcuiva. Oricum, in mod sigur, nu cea a președintelui LPF, care a declarat, după huliganismele petrecute in Ghencea, că n-a văzut nimic nelalocul său la meciul cu pricina", se mai scrie pe site-ul oficial al grupării giuleștene.