Antrenorul echipei Getafe, Bernd Schuster, crede ca tehnicianul Jose Mourinho, in prezent la Chelsea, are cele mai mari sanse sa preia conducerea formatiei Real Madrid in sezonul viitor, si dezminte informatiile potrivit carora ar fi semnat un precontract cu gruparea spaniola.

"Cred ca portughezul Jose Mourinho va castiga lupta pentru a ajunge pe banca tehnica a formatiei Real Madrid in sezonul viitor", a precizat Schuster, despre care o agentie germana de presa a spus ca a semnat un precontract cu Real Madrid.

Tehnicianul formatiei Getafe, la care evolueaza si Cosmin Contra, a negat varianta prezentata de agentia germana. "Bineinteles ca nu am niciun precontract cu Real Madrid. Nu inteleg cum cei din Germania pot sti mai mult decat ziaristii din Spania", a spus Schuster.

Cotidianul Marca scrie, de asemenea, ca tehnicianul formatiei Real Madrid, italianul Fabio Capello, a raspuns ironic la o intrebare legata de Cristiano Ronaldo, spunand: "Deoarece in sezonul viitor nu voi mai fi antrenor aici, Cristiano Ronaldo nu este problema mea".

Capello a raspuns astfel in momentul in care a fost intrebat ce parere are de faptul ca portughezul Cristiano Ronaldo, dorit de Real Madrid, si-a prelungit, vineri, contractul cu Manchester United.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.