Comisia de Disciplina a FRF a decis ca echipa Steaua sa dispute doua meciuri cu portile inchise, iar Dinamo unul

De asemenea, Steaua a primit o penalitate de 10.000 de RON. Astfel, Steaua va juca fara spectatori meciurile cu Poli Iasi (etapa a XXVII-a) si Otelul Galati (etapa a XXIX-a).

Clubul Dinamo a primit un avertisment si o penalitate de 3.000 RON. Clubului Dinamo i s-a dat si executarea pedepsei din 1 octombrie 2006, cand a avut o sanctiune de doua etape cu portile inchise, a facut doar una, cealalta fiind cu suspendare, astfel ca acum va trebui sa dispute un meci pe teren propriu fara spectatori. Dinamo va juca fara spectatori meciul cu FC Arges, de duminica, din etapa a XXVI-a a Ligii I.

in timpul partidei Steaua - Dinamo, suporterii echipei gazda au aruncat cu brichete, bete de steaguri, telefoane mobile si alte obiecte spre suprafata de joc. De asemenea, suporterii de la tribuna I au aruncat cu diverse obiecte si in geamul lojei unde se afla directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

O alta echipa bucuresteana, Rapid, a fost sanctionata, joi, cu disputarea a trei meciuri fara spectatori.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.