Sportivii romani isi vor disputa, la sfirsitul acestei saptamini, locurile in echipele care ne vor reprezenta la CE de la Amsterdam.
Sportivi din 19 tari vor participa, la sfirsitul acestei saptamini, la Internationalele de gimnastica ale Romaniei de la Ploiesti. Intrecerea va fi un prilej de verificare a gimnastilor romani, in functie de evolutia acestora, cei doi antrenori, Nicolae Forminte (feminin) si Dan Grecu (masculin), urmind sa stabileasca loturile care ne vor reprezenta la Europenele de la Amsterdam. "Nu va fi o participare prea valoroasa din cauza Campionatelor Europene, programate la sfirsitul acestei luni. In plus, competitia coincide cu un turneu la Maribor, astfel ca participantii s-au impartit.

Internationalele de la Ploiesti vor constitui doar un concurs de verificare pentru cele doua loturi ale noastre. Alaturi de gimnastii romani vor mai participa sportivi din Canada, Tunisia, Elvetia, Franta, Spania - tarile cu care noi colaboram’’, a declarat presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.