Cu toate ca LPF acceptase ca derby-ul Rapid - Dinamo sa se desfasoare pe stadionul "National", cu spectatori in tribune, conducerea clubului giulestean s-a decis sa respinga aceasta propunere si a venit cu o noua varianta.
La cererea propriilor jucatori, Rapid vrea ca partida sa aiba loc pe arena "Giulesti" si este de acord ca duelul sa fie programat cu portile inchise. Ieri, gruparea "feroviara" a anuntat, prin intermediul directorului general Constantin Zotta, ca a solicitat LPF sa ratifice stadionul din Grant drept loc de disputare a confruntarii din etapa a 27-a.

"Ne pare rau ca s-a ajuns la acest lucru, mai ales ca, pentru o mina de turbulenti, vor suferi adevaratii nostri sustinatori. A trebuit totusi sa luam in calcul doleanta fotbalistilor si sa sacrificam orice, numai pentru a incerca sa ne atingem obiectivele propuse, extrem de importante pentru viitorul imediat al Rapidului. Vom resimti din plin faptul ca vom juca in fata unor tribune goale, dar, repet, speram sa merite sacrificiul si sa luam maximum de puncte", a spus Zotta. Ca urmare a incidentelor create de suporteri la meciul cu Steaua, FC Rapid a fost sanctionat cu suspendarea stadionului pentru trei etape, toate partidele considerate "acasa" urmind sa se dispute la 150 de kilometri de Bucuresti. Ulterior, Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca se poate evolua pe propriul teren, dar cu portile inchise.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.